2010-04-30
 19:15:17

.

Jag måste hitta motivationen till att börja träna igen, på allvar! Tabletterna gör att jag sväller som en jävla ballong><. Hate IT!
Kommer aldrig nå mitt mål annars!
Trött på att gå runt o längta efter den dära kroppen som jag vill ha.
Nej nu jävlar måste jag ta mig själv i kragen. Jag blir inte yngre direkt!
O någon gång, inom en SNAR framtid, ska jag ha nåt mitt mål!

2010-04-30
 18:06:23

Tyskland 29/4

Jag följde med mamma & Luka till Tyskland igår. Hade inget annat för mig, så fick en heldag med dom 2.
Vi körde via Danmark. Mamma har köpt en nya kamera, Nikon Coolpix, Helt okej liten kamera som ska få följa med mig till London om 19 dagar ^^,


I went with mum and Luka to Germany yesterday.  Had nothing better to do, so I got a full day with those 2.
We drove through Danmark. Mum have bought a new camera, Nikon Coolpix, A perfectly okey camera that will go with me to London on 19 Days^^,

2010-04-27
 12:54:15

Indra <3

Ja nu är Indra nere på Våxtorp's Djurklinik och väntar på sin sterilisering. Kändes lite konstigt att sätta sig i bilen med ett koppel utan hund :/ Sist det hände så lät vi Nicki somna in ><, Så visst känns det skumt.
Men nu vet jag att Indra kommer hem ikväll eller i morgon beroende på hur hon verkar efter narkosen.
Enda risken med operationen, är att hon kommer ha lättare att gå upp i vikt. Men annars är det bara positiva saker. Men varför känns det då så konstigt!? Jag är nog rädd för att hon ska ändra sin personlighet eller något sånt, inte vara samma Indra som hon varit innan, den där mysiga, pratiga hunden. Jo det är det jag är rädd för känner jag nu inom mig.
Men det kommer gå bra. Får tänka på hennes bästa. Inga mer löp, ingen mer skendräktighet, hon blir lugnare.
Min vackra Indra <3

Får se hur mycket jobb det blir i sommar.
För DÅ, SEN, efter det, så ska jag boka upp mig på Make Up Artist - utbildningen
Som Make Up Store har.
Vet bara inte om jag ska ta det över helgerna (8 timmar/dag)
Eller
Vardagarna (4 Timmar/dag)
Risken med 8 timmars kursen är att eftersom jag inte "suttit" vid "skolbänken" på några år nu, så kanske det blir MYCKET att ta in under dom timmarna, och under 4 timmars kursen så blir det nog lagom!
Kan det vara något för mig tro?


2010-04-27
 12:28:30

News for you Stella!

Luka and his boat


Mum and Delfa (Seka)


Mum - Delfa(Seka) - Luka


Dad and his (mum's) Mustang -64


Dad


Luka in his boat - Delfa(Seka) - Mum - Mattias, my brother


Lisa


Vicki and her bone!

This page is for you, Stella. You and your family. I'll try to keep it updated as much as I can. (If I don't forget that I've it) Haha! Good Bless <3
Jag (vi i familjen) har ju fått kontakt med våran släkting i Australien. Och jag tänkte att jag ska göra en kategori till henne, så hon kan läsa lite här med. Lite om familjen osv.

2010-04-23
 23:10:20

Moder Natur

Jag vaknade tidigt i morse av att regnat piskade mot min ruta! Låg o tittade ut medan jag låg o myste med Indra. Låg o funderade på om detta är ett så kallat "April väder" Eller om det är Moder Natur som ger igen på människo-släktet?! Om man tänker på vintern som varit, vulkanutbrottet, alla översvämningar osv. Eller om det bara är tidens gång? Att Moder Natur gör så här vart 4-5 decennium?

Va tror ni är på gång? Ger Moder Natur oss en sista fight som vi aldrig kommer kunna besegra?
Varför kan vi inte leva i lugn & harmoni med henne?
Gaia, Moder Natur

Och Hur i H****E kan en människa vara så in i helvetes dum i huvudet, att man stjäler en get och sen slaktar henne? Hon hade en 4 dagars liten bebis! Vart är människan påväg egentligen? Har ni ingen medkänsla längre? Först dödar några en kanin, och nu en get! Va händer med vissa personer? Hoppas Ni får va ni förtjänar! JÄVLA idioter!
Om ni missat allt som hänt så finns det på nyheterna, både Aftonbladet och Hallandsposten.
Jag blir iaf både arg och ledsen! Det skär i mitt hjärta varje gång jag hör att någon skadat eller gjort illa ett oskyldigt och försvarslöst litet djur! Att personerna som göra så här, inte har ett hjärta? Så måste det ju nästan vara, eller att dom tänder på att höra någon plågas på det sättet. Att tända eld, eller stampa ihjäl en liten kanin, spika upp en katt och skratta åt det, att fiska med små kattungar, eller döda en get som precis blivit mamma åt killingar och sedan stycka henne. Va fan! Gå till affären o köp vanligt kött som alla andra gör?
Jag har då INGEN som helst förståelse för personer som gör något sådant.
Jag HOPPAS av hela mitt hjärta att dom får det straff dom förtjänar. Både i detta livet och i nästa! och nästa därefter!

2010-04-22
 18:36:11

.

Jag växte helt plötsligt^^,


MONSTER! Den gula är grymt äcklig!Fick en väldigt fin kommentar på förra inlägget!
^^,
Tack så mycket du som skrev det

2010-04-21
 00:18:14

Ny design

Som ni ser, så har jag ändrat utseendet på bloggen.
Do you like it?

Varför ska vissa människor klanka ner på en så himla mycket?
Kände mig så himla värdelös idag, bara för att jag inte har ett jobb.
Men jag vet oxå (fick intala mig hela tiden) att jag har tiden till att göra massa saker nu.
Fick gå in i badrummet och samla mig lite.
Och att jag ens lyssnar och tar åt mig utav det h*n säger!?
Nej imon ska jag försöka mig på att fixa med bloggen lite mer. Inte lönt nu, kommer ändå inte klara det denna tiden på dygnet så.
XOXO Sleep tight!

2010-04-14
 18:40:41

Indra <3

Jag är så j***a sugen på att träna mer med Indra!
Spår, Sök, Skydd, LydnadKolla här liksom. Blir man inte pepp?
Jag blir det iaf!
Nu behöver jag bara hjälp så att jag tränar rätt.

2010-04-10
 08:28:58

10/4

Jag jobbade inatt. Vi va la klara vid halv 3, o då hade vi hjälpt till lite hos andra. Skönt att det inte va så mycket att göra iofs. För idag (!) har jag en del att göra.. Min tvättid började kl 7 till 12, alltså har jag inte sovit många timmar, men men, Nu sitter jag o väntar på att dom 2 första maskinerna ska bli klara, ska ta en tvätt o tvätta sängkläderna, som nu är ute på vädring. Sen ska jag städa lite (igen) när klockan blir lite mer.
Sen vid halv 10 ska jag gå in till stan med Indra, där inne ska jag springa in på GinaTricot o köpa ett par leggins.
Dessa va ganska snygga med
Sen klockan 1 så kommer Mike hit. Vi ska vidare hem till mor o far för att grilla lite^^, Sen vet ja inte va som händer.
Va har ni för planer i helgen?


2010-04-08
 23:05:07

Helig Birma

Jag skulle vilja ha en Helig Birma kattunge!
Får bli när jag får ett större hem!

2010-04-03
 00:16:11

Indra

När jag tog en promenad med Indra ikväll, efter att jag haft min moster över hos mig på kaffe i 4 timmar, tog jag en sväng förbi Hemköp för att köpa dricka, band fast Indra utanför i en stolpe och gick in. Kom in bakom hörnet, tar min dricka o ser i ögonvrån en gul reflex. Tänkte att jag kanske ser ut och sett Indra kolla efter mig. Men icke! (Hör oxå hur någon visslar,Så som man gör för att kalla efter en hund)
Indra va inne i affären och letade efter mig ^^,
Möte henne vid grindarna i ingången, hon skämdes lite. Mannen som visslat efter henne, fick hjälpa mig att öppna grindarna för jag hade fastnat mellan 2 st o varken fram eller tillbaka (Eller tillbaka in i affären kom jag, men tror inte personalen blivit så glada om jag fått in henne där). Kom ut igen, och band fast henne igen för att fullfölja mitt köp. Tog en extra koll så jag bundit fast henne ordentligt.
Sprang in snabbt igen o köpte min dricka o begav mig hem med min lilla vovve igen :D (Efter att ha stannat vid ett gatukök för att köpa dagens mat, VEGGIEBURGARE)
Nu har vi mys hemma med tända ljus o en bra film!