2009-11-28
 22:07:14

Sjunga

Jag vill börja sjunga i ett band!

Gärna något som liknar Marissa Burns Trey, Eyes Set to Kill, m.m

I alla fall något, måste träna upp rösten lite först kanske^^,

Enligt Anna kan jag redan sjunga, men jag känner att jag måste öva lite till. Övning ger färdighet eller va heter det?

Ännu en utmaning till mig själv? Att våga ställa mig och sjunga för folk? På scen? How knows, maybe some day^^,

2009-11-28
 02:47:20

Fantasia Design!

Nu när jag var i London fick ny inspiration!
Snart är Fantasia Design i gång!
Keep your eyes, ears and heads open^^,

2009-11-28
 02:44:05

Londonresan och äventyr

Ja vart ska jag börja?
Jag har kommit hem ifrån London nu, en helt UNDERBAR vecka! Skrattat massa, gått en massa, o åkte en väldig massa buss! Men gud va kul jag haft det! En del äventyr också. Säger bara: Don't mess with the London Police!
Gör en lååång historia kort:
När jag kom till London och Golders Green i Tisdags, blev jag uppmöt utav Alex. Gick med honom tills hans squat*, där jag träffade hans roomies, italienarna Andy, Ben o Alex, Israelen Joave(? Osäker på stavningen). Har umgåtts med Alex varje dag hela veckan. På Fredagen gick jag upp vid 11, för jag o Johanna skulle ta oss en shopping i Camden Town. När jag shoppat lite saker där, åker jag o Johanna hem till henne för att göra oss klara för kvällens party, förfest hemma hos Sara och sen vidare till en squatfest (Johanna's kompis birthday party), Vi kommer dit, o möts av att hela stället utryms och folk berättar att några gangsters är inne i lokalen, slängt tårgas och börjat slå en kille. FICK INGEN bra känsla alls för denna festen, så efter ett tag bestämmer vi oss, jag, Alex, Andy o Ben för att dra oss hemåt, det blev en promenad på mellan 2-4 timmar ^^, Gud va jag skrattat! HUr kul som helst. Kommer hem till deras ställe, (squat*)och chillar där i väntan på att Johanna ska höra av sig för jag skulle sova hos henne.
Till saken: Klockan 8 på morgonen bankar det på dörren, Alex går ner för att öppna, för han är den andra av dom boende som är vaken, så hör jag nerifrån (Är på andra våningen)
Open the door! It's the Police!
SHIT! Jag blev skit rädd... Efter många om och men, mycket tjat, så slår sig polisen in i huset och skriker att ALLA ska vara där nere. Inte så många av killarna som är vakna, eller dom är halvvakna vid detta laget. Jag står kvar på 2:a våningen vid Alex rum, livrädd o tårar i ögonen, när en polis kommer upp "I told you, everybody downstairs!" Så tar han tag i min arm när jag är på väg ner för trapporna, o nästan putar ner mig för dom, han tar i min arm där min axel lätt hoppar ur led, och jag känner hur den är på väg ><. Springer in i rummet där Alex, Andy och Ben står (För dom är de ändå som är vakna och nere), och kramar om Alex.. Shit va rädd jag va!!! Men Alex sa att jag inte hade med saken att göra, o jag fick gå nästan direkt efter att dom fått mitt namn mm.
Killarna fick 5 min på sig att samla sina saker, o försvinna från huset.
Vi satt på Golder Green Bus Station i 2-3 timmar innan vi kom fram till va vi skulle göra.. (Fortfarande inte sovit då). Jag och Alex begav oss hem till Sofie för att lämna hans stuff där, sen hem till Johanna och hämta mina saker, vi somnade till i 2 timmar där, fast jag sov knappt, kunde inte riktigt. Sen åkte vi hem till Sara där jag bodde resten av mina dagar i London..

Utöver allt detta så har jag haft en super vecka!! Varit i vackra Camden, umgåtts med underbara människor, sett London Eye och kommit fram till att nästa London resa SKA jag upp i den^^, bota min höjdskräck! Haft många lååånga promenader.
Hoppas att italienarna kommer hit till Sverige inom en framtid ^^, Mycket charmiga pojkar...
Tack Alex, Sara, Johanna, Soffie, Andy, Benjamin och Alex för en minnesvärd resa. Ni alla har gett mig ny positiv energi, ny inspiration, och motivation till massa nytt!

**Squatting is the act of occupying an abandoned or unoccupied space or building, usually residential,[1] that the squatter does not own, rent or otherwise have permission to use. According to author Robert Neuwirth, there are one billion squatters globally, that is, about one in every seven people on the planet.[2] Yet, according to Kesia Reeve, "squatting is largely absent from policy and academic debate and is rarely conceptualized, as a problem, as a symptom, or as a social or housing movement."[3](Bilder kommer senare)


2009-11-06
 19:34:05

Positiv!

Kan ni tro det;)
Jag mår bra! Riktigt bra faktiskt^^,
Mer än så kan jag inte berätta >.< Hihi
Inte än iaf.. Får se när jag kommer hem ifrån London^^,
Nu spelar jag BlessTheFall från datorn via tvn, Spela skiten ur min granne, hehehe.. Undra om han gillar musiken:P
Har precis städat hela lägenheten, till o med skurat golvet i köket, satt på knäna o skura (Va gör man när man inte har allt)
Imon blir det att åka till Danny, sen vidare till Köpenhamn där Tam Tam väntar oss^^, blir nog inte så många fester sen, finns inte så många bra arrangörer längre tyvärr -.-
Dagens (eller morgondagens) i-landsproblem: Va ska jag ha på mig då -.-
Nu blir det först situps, sen ska jag nog läsa lite, så jag blir klar med min bokserie någon gång
Knick Knack