2008-09-29
 21:51:43

04/10-08 = 23!

Fyller 23 på lördag^^
Ville samla familj o vänner..Men fuck planering.. Haha. Men jobbigt att åka fram o tillbaka... Tell me about it^^
Kan se Lördag framför mig.. Hemma! Blir inte som man planerat ändå så^^ Sista tåget gåt 21.00, Får se om jag kommer med det eller inte.. Återstår att se vad Lördag bjuder på
"Men lika glad är jag för det, men gladast är nog räven"

Ska baka ny tårta, nytt recept..Prova det iaf..


2008-09-27
 21:03:42

Dålig DagHittade några skor på Junkyard's hemsida..Ska dit o kolla på dom någon dag^^,


För övrigt suger denna dagen.. Inget o göra, får sitta hemma, SJÄLV, as usual,
Funderar på om man kanske ska gå o lägga sig, klockan är nu, 20.47. Sov så att en ny dag kan komma, ev få jobba bort dagen. Ny vecka. Och alllllt börjar om igen.. Mitt liv är så JÄVLA tråkigt..
*Gör något åt saken då* Ja men vad?
Hatar att vara hemma, speciellt på helgerna.. Varför ska jag då envisas med att stanna hemma? För att jag är en envis jävla idiot?
Kanske för att det kan vara kul om någon man känner kommer hit, iofs inte så kul o bjuda hem folk när man inte trivs.. Men va fan, Fråga går iaf..
Well Well...

Ett ½år har gått sen 8/3-08, olyckan kanske hände så att jag skulle öppna upp mina ögon mer, Men inte fan har jag gjort de. Vad i HELVETE är det för fel på mig egentligen.
Efter en såpass "Stor" Olycka, så borde man ta vara på livet mer, när man inser hur lätt det kan tas ifrån en.. Men inte jag.... Jag kör i mina gamla spår, gamla rutiner osv.. Är sååå Jävla trött på mig själv, omgivningen.. Rubbet... Kunde jag itne fått lämnat allt... Just där o då??
Vill inte lära mig mer, orkar inte
Tappat intresse för allt..

Leave me alone!
Har så mycke att skriva, o så lite ork.

2008-09-22
 23:05:03

Universeum

Clownfisk

2008-09-16
 22:39:25

Vem vill med på utflykt?

Jag fick en ide ifrån Aladdin... Åka till London på en 1-dagars-utflykt...
Resa finns T&R för 158:-
Vem vill åka med?

2008-09-14
 06:09:36

Jag VILL, Jag VILL. Jag VILL

PsyRock Festival- Proggressiv OPEN AIR FESTIVAL

Budda har satt min hjärna i rullning... På NYÅR så kommer det vara en OPEN AIR FESTIVAL i 6 dagar


http://psyrock.de/78401.html?*session*id*key*=*session*id*val*

Kolla sidan... Jag SKA hit.. Budda ska hjälpa mig kolla upp flyg o sånt... Förköpet är på 59 EURO o i dörren 79EURO
I'm soooooo Going here... Gillar ändå inte jul o nyår här. Sen tror jag min nacke o själv o hela jag hade mått bra där... Sol, bad, PROGG, Underbara människor!


ÅÅÅ Vet ni!! Den är på TENERIFFA

Vilka är på att åka dit?

2008-09-14
 01:32:42

Uppdatering

Ursäkta att jag inte skrivit på X antal månader, men bara inte haft orken till det.
Mått upp oner, från o till.. Varit hos läkaren o gjort undersökning, alla prover var okej. Så hon (läkaren) tyckte jag skulle kontakta min kurator o sjukgymnast igen... För er som inte vet, så har jag mått illa o varit konstan trött, så åkte för att kolla.
Inte kunnat få fram det jag velat eller kunnat skriva. Men nu så kanske. Det kommer nog bli lite hoppigt, men hoppas ni hänger med i mina svängar^^

Idag, just nu, rättare sagt, så tog jag bort allt som har med DIG att göra...Lämnar detta bakom mig nu, orkar inte, har inte tid, och vill komma vidare i mitt liv..


Ska snart åka till London igen, glömma lite o få ny energi ifrån underbara Johanna♥
Sen blir det nog att åka till Norge över några månader o jobba skiten ur mig..
Så ser mina planer ut nu iaf.. Jobba ihop till en utbildning, ev Make-Up Artist

Inköpslist ifrån Camden, kommer bli prioritering på en jacka. Har ingen vinterjacka eftersom dom på akuten klippte sönder min när olyckan var ><

Vad var det mer jag skulle skriva?
Hade en del som jag tänkte, hmm, detta ska jag skriva om

JO just det!
NÄR o OM jag får en dotter, Så undrar jag om ni flickor, Martina, Isa, Erika o Johanna, skulle kunna tänker er vara hennes gudmödrar?
Ser er alla som mina systrar, det skulle betyda sååå mycke för mig.. OM jag får en dotter.


Dåtid:

Kärlek:
Du hade verkligen mitt hjärta, Du fick mig att må bra. Men nu, efter så många månader, så har jag haft styrkan att äntligen lägga Dig bakom mig, se det som vi hade som något fint, insett att jag inte kan leva på hoppet, inte när det gäller oss igen. TACK för tiden Du gav mig tillsammans med dig!


Allmänt:
Mått illa i vågor, o nej, jag är inte gravid, varit konstant trött, kunnat somna när som, konstig dygnsrytm kanske? How knows? Varit hos mina läkare Stina, o gjort X antal tester, blodprover, känselprover osv. Men alla prover såg bra ut. Läkaren Stina rådde mig att ta kontakt med min kurator Anneli igen, eftersom hon trodde min trötthet berodde på tankar o drömmar ifrån olyckan. Har ofta flaschbacks när det regnar o är mörkt ute ><. Hon rådde mig oxå att kontakta min sjukgymnat Terese, då hon trodde att illamåendet kom ifrån nacken.Nutid:

Kärlek:
Lägger kärleken på is igen. Måste koncentrera mig på att må bättre fysiskt o psykist innan jag kan börja ens tänka på att ha någon såpass nära. Förlåt om jag gett NÅGON andra signaler, inte alls min mening, FÖRLÅT MIG!


Allmänt: Nu när kylan kommit smygande, så har min nacke inte varit o leka med, fy fan vilken smärta jag gått med. Tagit Tramadol nu ikväll, första gången på många månader, fick göra det, då Diklofenaken inte verkade ><.

Mitt mående vet jag inte hur det är, är så glad för alla mina vänner, gamla som nya, som stöttar mig när jag mår så kasst som jag gjort/gör.

Ska åka till London igen i Oktober, om allt går som jag vill. Träffa Johanna igen, shoppa i Camden, träffa nya underbara människor o få ny positiv energi. *LÄNGTAR*

Ska börja lite lätt med sömnaden, kanske designa en egen jacka, vem vet, kanske blir bra^^, Ska iaf göra lite kjolar, som om jag behöver fler^^,

Sälja av lite andra kläder som jag inte använder mer.


Framtid:

Kärlek:
?


Allmänt: Om allt går som jag vill, så kommer jag ha jobb/jobbat i Norge ett par månader, tjänat ihop "lite" pengar och betalar en till utbildning som kan göra min så kallade framtid lite säkrare, breda mina intressen och öka chansen till en kariärr inom något som jag vill jobba med.


Att blogga kan ibland vara väldigt bra terapi..Är nog en utav anledningarna till at jag skriver (Ibland lite dåligt), hahaha.