2010-12-18
 21:59:40

Outfit

I think I feel in love.....
Framtida weddingdress?


Kryssningsoutfit?
MUMMA säger ja bara!!

2010-12-11
 20:42:45

Hundägare...

Samma dag som du bestämmer dig för att skaffa hund, så skaffar du inte dig bara en vän för livet, utan också ett väldigt stort ansvar!
Andra dag nu som jag möter en kärring med en Amstaff, där det är hunden i sällskapet som är ledare. Vilket är helt fel! Kärringen flyger efter som en vante när han drar framåt. Vilket INTE ser bra ut, och det ÄR inte bra!
Jag "läser" hunden som att se sig själv som väldigt dominant. Och jag har även fått höra att hunden börjat mäta sig mot en mycket äldre tik. Vilket är HELT FEL! En hane ska ALLTID lägga sig för en tik, oavsett ålder!
.
Jag blir bara så trött på folk som skaffar sig en hund, en livslevande varelse, som behöver omsorg, vård och bra ledarskap m.m bara för att. Bla för att det är en bra "status"hund m.m.... Det är så att det kokar i mig..
Behandla dom med respekt precis som du själv vill bli behandlad!

2010-12-07
 10:24:36

Länge sen....

Ja det va ju ett tag sedan ja skrev. Men hänt en del som gjort att jag inte hunnit skriva, eller ens haft lust till att skriva.
Jag har fått jobb!!
.
Började på något via AMS den 1 november, som heter Jobbolaget, 4 killar som startat det som hjälper en med att hitta jobb/praktikplatser. Vilket dom gjorde åt mig^^,
Jag är nu mera visstidsanställd på Lernia Bemanning i 6 månader. Och där har jag varit sedan 19 november, så det va snabba ryck på Jobbolaget. Just nu (sedan 19 nov) har jag varit på ett företag i Falkenberg. Jobbar i Tomtens verkstad, mer kan jag inte säga.
.
Men nu när jag har jobb, så har jag börjat planera 2 utbildningar. Eller 1 är "gammal", Make Up Artist, och den andra är Nagelteknolog. Så nu är det bara att vänta och se om jag får svar från ProfessionNails vad priset ligger på, finanseringen osv. Den ligger lagd på fredagar i 20 veckor vet jag iaf.
MUA ligger på 10 veckor Lör-Sön om jag väljer att gå på helgerna.
På de sättet kan jag både jobba och plugga på samma gång.
.
Snart dax att åka till jobbet. Har passet 12.00-21.00, Goa pengar när OBt går in ^^,