2010-03-28
 01:32:07

28/3

Precis hemkommen från en runda på stan.
Japp ni läste rätt! STAN!
Men jag va inte inne på någon pub eller så, nej jag följde med som medföljare bara. En av tjejerna i sällskpet jag var med, hade inte rätt ålder, så tänkte att jag slår "2 flugor i en smäll" och tar med Indra för rastning/träning och sen om hon inte skulle komma in, så kunde vi ha sällskap hem. Dels för hon inte skulle gå hem själv, och sen för hon inte kan stan.
Vi står utanför en pub istan o pratar lite (länge). Rätt som det är springer en kille ut med en j***a fart o efter kommer ena vakten, sen ytterligare 2-3 ordningsvakter, tror en va ägaren av puben, o massa andra killar. (Vet inte om han snodde något, slagit någon eller bråkat med fel personer) Något måste la hänt eftersom så många vakter m.m följer efter?
Till saken vara att jag stod ju utanför med Indra, (och vi har tränat skydd med henne ett par gånger hemma hos pappa) så jag tänkte att jag hetsar på henne lite (Så som man gör i skyddsträningen). O hon blev "pepp" direkt! Hon va SÅ alert!
Ringde hem till pappa på vägen hem o berättade va som hänt, och sa att jag vill träna mer på skyddet OCH mycket mer på "motattacken" som det heter när figuranten gör ett utfall mot föraren. Det läget när hunden ska gör anfallet direkt! Figuranten ska knappt hinna lyfta armen. 
Ska se om jag kan filma eller hitta en film på detta momentet.Kolla Denna!


Fick hoppa in o jobba extra inatt, ett 12-timmars pass (!) Ingen rast, ville bara komma hem. Efter många om o men kom jag iaf hem. Kom i säng vid halv 8, o upp igen halv 2 då mamma ringde o sa att dom skulle tvätta bil, o sen skulle dom hämta upp mig. Så va bara till att gå upp o göra sig i ordning.
Satt hemma hos mamma o pappa till klockan va 21.30 ca. Ätit våfflor o pizza. Våfflorna va SÅÅÅ goda!
Drack 3 stora koppar kaffe med. Snart blir det sängen med massa mys med Indra.

2010-03-25
 23:05:26

2 mil

För att inte dö av tristess denna dagen oxå, så tog jag Indra o började gå. Gick hem till mamma som bor 1.5 mil (bilväg) från mig. Det tog mig ca 2½ timme, med ett mellanstopp på pappa's jobb.
Nu är jag grymt trött, så kommer sova gott inatt^^,
Imon ska jag in o jobba, chefen ringde idag o frågade om jag kunde jobba, "ja", Så imon börjar jag kl 18- alltså det långa passet (!) ><.
På Lördag ska jag tillbaka hem till mamma o hjälpa henne i trädgården o sen äta våfflor^^,
Ska skriva mitt personliga brev med. Skickat mitt CV till min gudmor för genomläsning... Hoppas hon tycker det är bra. Har kommit på 4-5 jobbplatser jag ska söka på.
Imon ska jag ringa min läkare, har känt som jag ska svimma flera gånger denna veckan, flera gånger/dag. Så måste kollas

2010-03-10
 13:46:31

Jag vill...

Jag vill så mycket! Super!
Jag Var på Gekås igår med min gudmor och morbror. På vägen hem så ringde min chef o frågade om jag kunde jobba. Detta va vid 18.00 som hon ringde, och jag sa ja, skulle börja jobba kl 22.00.. Sagt och gjort, hem i vila lite. Sen jobba hela natten. Upp idag efter3½ sömn för att ta en promenad med Indra bort till Fyllinge och till min nagelteknolog. Tog 35-40 min att gå. Fan va svett jag va sen.. Sen samma runda hem. Börjar jobba kl 19 igen. Vet inte om jag ska jobba hela natten eller inte.. Får reda på det där...
Fast jag mår lite illa, men det går la över sen.
Jo med allt jag vill, Jag vill ha HUS! Fixa o dona som man vill! Jag ska fan gifta mig rikt, och bli hemmafru^^, Haha. Mitt drömjobb ;) Ha en trädgård där Indra kan springa o göra som hon vill. Skaffa en valp till då kanske^^,
Nej om man ska försöka sig på att sova lite, iaf 2-3 timmar innan det är dax att jobba igen

2010-03-07
 22:10:09

Trött....

Igår kom Anna hit, och pappa o min bror och Erika. Fullt "hus"! Sen åkte jag o Anna med hem till mamma o pappa, där vi åt pizza o ja, sen inte så mycket mer. Åkte hem o satte oss och kollade på "Charlie and the Chocolate Factory". Innan det var dax för sängen, så tog vi en lång promenad in till stan med Indra. Kom in till stan vid 01, när jag hör en kille säga -"Kolla, en sån där mördarhund", och pekar mot Indra.. Hahaha, Fick mig ett gott skratt hela vägen hem ^^,
Vi gick upp vid 11, jag hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning, och medan jag var ute med Indra så bakade Anna scones. Gott Gott!
Det som blev kvar, la jag i en påse i köket, stängde dörren och åkte o lämnade mamma's bil. Kom hem, dörre ntill köket var öppen, o det fanns inga scones kvar ><. Gissa vem som varit framme!?  Indra!
Vi var och tränade idag (jag o Indra) Det gick jätte bra. Vissa delar iaf. Linförigheten gick bra till en del. Inkallningen gick kanon! Varit ute i 3 timmar.. Skönt!


TOKIO HOTEL KONSERT 5/3-10
I Fredags var jag på Tokio Hotel's konsert som hölls på Scandinavium Göteborg. Åkte upp med två stycken, Emma och Erik, som jag aldrig träffat innan. Fick kontakt med deras mamma, eller jag tog kontakt rättare sagt. Satt på bussen hem till Anna och hörde henne (mamman) prata i telefon och nämna något om konsert i GBG på Fredag, 19.30-22.00, något om buss m.m. Och om det skulel fucka sig, om dom kunde stanna hos någon i GBG. Jag tänkte direkt, TOKIO HOTEL konserten! Sen visste jag att det omte gick några tåg mellan malmö-GBG den veckan pga spåren... Sen när hon pratat klart (Då var vi nästan framme hos Anna) så vände jag mig om och säger:
"Ursäkta mig, men känner du någon som ska på Tokio Hotel konserten i GBG på Fredag?"
-"Ja, min barn ska dit". Så berättade jag då att jag också skulle dit, att jag skulle köra upp själv, och att om det  skulle bli problem för dom 2 sen efter konserten så kunde dom höra av sig till mig och åka med mig hem, för jag hade plats i bilen... Så vi kom fram till att dom skulle åka med mig dit och hem. SUPER! Billigare för mig+ sällskap på resan.
När vi väl kom fram till Scandinavium, var kön llängre än va vi trodde den skulle vara, men vi kom in väldigt snabbt iaf... Emma och Erika hade sittplatser, medan jag själv hade ståplats. Hittade en SUPER bra plats, innanför första kravaller staketet!
Fick massor med plats med. Fick låna Emma's kamera för att fota och filma när jag hade så bra plats ^^, NÄR konserten väl började så reste sig håret på mina armar.
HELT sjukt va underbart vacker Bill är!
Finns verkligen inga ORD för det!
Visst jag har konstig smak på killar. What ever!
Och jag kommer säkert aldrig träffa honom eller något sånt. What ever! Drömma går!
Han är min drömprins!

Eftersom Hanna inte kunde följa med, så frågade jag henne vilken hennes favoritlåt var ifrån nya albumet, och det var: Geisterfahrer (Engelska: Phantomrider) Och när dom spelade den låten, så ringde jag henne^^, Sen några låtar till. ( Hanna: Hoppas du gillade det, och att du hörde något).
Kan inte fatta att jag sett dom IRL! Att jag bara stått några meter ifrån! OMG! Blir helt tårögd alltså! ♥
Kunde nog inte riktigt fatta det när jag var där. Jag stod helt själv, bland alla skrikande tjejer, med armarna i kors (det va svinkallt där inne) Fotade lite, och filmade lite (Vilket tyvärr gör att man tappar lite av koncentrationen av konserten) MEN! GUD! Helt underbart! Vill spola tillbaka tiden, och titta på Bill igen, höra hans änglaröst!
Synd att man inte kunde spela in sina minnen, allt man kommer ihåg, grejer man glömmer skriva ner.
Kort o gott:
Jag hade det super bra, såg min drömprins, föll för honom igen och bandet. Det är sant som dom säger, fotona gör honom inte rättvist! Han är mycket vackrare i verklighet!
Enda minuset: Det var att som inte sjöng så mycket på tyska, visst att dom engelska är bra, men det är mycket bättre när dom sjunger på tyska. Så det var de enda som jag saknade.

2010-03-02
 22:13:41

Dilemma!

Jag trivs så grymt mycket i min lägenhet!
Verkligen verkligen massa!
Har haft Martin, Sara o Anna över här idag, kollat tatueringstidningar, o bakat kladdkaka^^, Sen kom Stefan över. Efter att alla ätit upp gick vi hem till Sara som precis flyttat en gata bort från mig^^, *jippie* En 2:a på 54 kvm. Nu till dilemmat, OM det blir en ledig lägenhet i det huset, och OM jag får frågan, SKA jag då ta chansen? Min 1:a är på 42 kvm, med hyra på 3700:-, Sara's 2:a går på 3800:-!            I huset bor 4 stycken, och det är anknytet till en trädgård vilket är bra för Indra.
Jaja, får väl ta det den dagen det kommer. OM det kommer.
Trivs ju som sagt grymt bra i min lägenhet (förutom att jag hör grannen när han har dambesök, och jag inte har ett separat sovrum)

2010-03-02
 00:49:44

Jag dör!!

Jag dör av tristess snart!
Jag sover länge på dagarna för att få dom att gå, men då blir jag vaken länge på kvällarna/nätterna istället, o dör av tristess!!!!
Time to move away?