2007-10-31
 18:31:07

...

Varför blir de itne som ja vill?? 

Dumma blogg....

Nej nu så^^

2007-10-31
 17:38:35

Göteborg+Kusin=Piercing


image82(Photo by Anna)

Äntligen kom jag iväg med min moster & lillkusinen till Göteborg.
Hade tid hos Ed, både jag och Anna blev piercade, jag i tungan & hon i örat^^

Hade en mycke trevlig dag faktiskt. 
Träffade upp Martina hos Ed me, sen när piercandet va klart, begav vi 4 oss till Shock för att kolla ut lite sjalar till Anna, sen blev de en fika på Espresso House iväntan på att tiden skulle komma fram till att tåget skulle åka ner igen. 16.40 begav vi oss hem igen....

TACK för en rolig dag^^


image83(Martina & Anna)

image84(Photo by Martina)


(Light)   (Konst)   (Liljor)  (Fångad?)  (På  väg hem)

2007-10-31
 17:19:18

Kanelbullebak= Höst

Nu vet jag att d verkligen är höst^^

Blev ett litet bak idag som lede till kanelbullar, och chaibullar^^ MUMS!!

image80

2007-10-24
 19:33:36

outfit?

image72

Hittade denna på Badboll.... Gillade faktiskt den..Om d någon gång skullle komma att ja skulle haft "mindre kläder" så hade detta nog varit ett alternativ.....

Va tror ni? Hade ja passat i d?  (Fast givetvis i andra mer jordnära färger^^)

2007-10-22
 22:57:30

Jag blir kär

 Talamasca ♥
 
Får minnena tillbaka ifrån Fullan^^

2007-10-22
 20:21:01

.....

Har letet lite efter ytterliggare en ny piercing som jag skulle vilja göra.... Och jag har hittat^^


( Dermal Anchoring )
image68 ( Kolla efter pärlorna i blommorna)

Vet inte va man ska kalla d... Implantat kanske?
Här en kompis kompis i London som gjort uppe vid nyckelbenet.... Grymt snyggt faktiskt... Me like alot!  Frågan e bara.. Vart vill ja sätta dom?


image96 Detta  va inte helt fel heller.. Men kör på mina 4^^

image71

2007-10-20
 20:53:40

Olikt positivt givande energi

Ida är en som kan ge mig sååå mycke positiv energi ♥

image66

image672007-10-20
 20:46:51

Fler bilder ifrån FullMoon -06

Jag å Danny ser måttligt roade ut..Haha

image61Jag och Ida begav oss sista dagen in i chillen, där några ifrån Malmö-gänget satt å hängde

image62


Möte upp Phille som sprang rundor (Med mitt FMF-tecken, Haha, vart kom d ifrån?)

image63


Jonas och Jag njuter på Fullans dansgolv^^  *myser*♥

image64


Jag säger inget, så har jag inget sagt ^^ (Märk FMF-tecknet igen^^, Ralle, Danny, jag, Jonas å Phille på dansgolvet)

image65

2007-10-19
 23:29:21

Jeff Dunham2007-10-18
 22:14:23

Mitt horoskop- Vågen- Därför är jag som jag är

Nyckelord: Balansera
Element: Luft
Planet: Venus


Du som är Våg styrs av planeten Venus, kärlekens och skönhetens symbol. Du älskar kärleken för dess egen skull. Men inte den som är av det heta passionerade slaget, utan den vänliga, ömsinta kärleken. Tvåsamhet är viktig för dig, det är genom den andra du finner ditt eget jag och styrka att leva vidare.


Den som är född i Vågen är specialist på att umgås med andra människor.

Hon skulle aldrig gräla eller höja rösten, utom när hon skrattar förstås - och det gör hon gärna och ofta.

Men det är bara innan du gifter dig som du besvarar alla dessa flirter. När du väl lovat någon evig trohet så bryter du inte det löftet i första taget. Du håller på konventionen.


Många människor kanske tycker att du är en gnutta velig och har så svårt att bestämma dig. Men det bottnar inte i obeslutsamhet. Det har att göra med att du söker harmoni och balans i allt. Du väger noga alla för och nackdelar - i det oändliga. När väl beslutet är fattat kanske det är för sent, om inte är det förmodligen ett ovanligt vettigt beslut.


YRKESVAL

Du som är född i detta tecken är specialist på att skapa fred mellan stridiga viljor


Men du har även ett utpräglat sinne för skönhet och harmoni. Dominerar den sidan hos dig bör du kanske pröva något yrke som har med mode eller skönhet att göra.


__________________

... plutar Vågkvinnan mot den man som är vackrast, mest välklädd och doftar av exklusiv herrparfym. Vågen hyllar nämligen skönhet och renhet som det största av allt och skulle aldrig drömma om att kyssas på någon sjabbig bakgata. Nej, det bör i stället ske under månskenet vid en strandpromenad eller under en sänghimmel i en lyxsvit.


Ju mer man smickrar henne, desto ömmare och varmare blir hennes kyss. Vid uteblivet smicker drar hon sig tillbaka och tvivlar på sina egna känslor och förmågan att älska. Du som är Våg ger lika mycket av dig själv i kärlek som du tar emot. Ömsesidighet skapar lugn och harmoni i ditt förhållande. Du är ingenting för heta passioner. Din kärlek är lågmäld, mjuk och varm.


Det finns inga vassa kanter hos dig och du kan konsten att linda din älskade runt ditt lillfinger utan att egentligen dra några fördelar av det. Annat än att din partner älskar dig.

Försök skilja mellan äkta komplimanger och inställsamt smicker innan du ger dig in i ett förhållande.FRITIDEN

Vågar är mycket sociala och vill helst tillbringa fritiden tillsammans med andra. I stället för att göra saker på egen hand bjuder du gärna med en vän. Konstutställningar, bio, nattklubbar och konserter är dina favoritnöjen. Du älskar att diskutera vad du har sett och gjort genom att koppla av över en middag tillsammans med dina vänner.


Vågen har en mjuk och lågmäld kreativitet som kan vara svår att uttrycka i ord. Du kanske sysslar med konst eller fotografi, och du lockas av att försöka fånga skönheten i en bild. När du har hittat något som du verkligen trivs med att göra studerar du det med största allvar och det kan utvecklas till en livslång hobby eller en yrkesverksamhet.


Vågen har en viss benägenhet att lata sig och kan periodvis ta paus helt och hållet från alla slags aktiviteter. Det hjälper dig att ladda batterierna, och det dröjer inte länge förrän du börjar ringa till dina vänner igen!


SPORT och TRÄNING

Och vad du än gör för att hålla dig i form måste det vara roligt för att behålla ditt intresse. Vågar ogillar obehag och är inte gjorda för stenhårda, plågsamma träningsprogram.

Att promenera, simma och dansa är aktiviteter som Vågen gillar, och det blir ännu roligare om du utövar dem tillsammans med vänner. Många Vågar lär sig tai chi eftersom de har en intuitiv förståelse för begreppet yin och yang med dess betoning av fysisk och mental balans. Eftrsom du gärna vill se bra ut kanske du blir medlem i ett gym - du tycker om att skämma bort dig själv och din fåfänga är en stark drivkraft för att hålla dig i form.

HÄLSOTIPS

Levern och njurarna förknippas med Vågens tecken. Din känsliga kropp kan ganska lätt bli överbelastad. När det händer kan dessa livsviktiga organ inte alltid fungera normalt, och det kan ansamlas gifter i kroppen som leder till huvudvärk och kronisk trötthet. De flesta av dessa symtom lindras om du vilar och äter lätt mat som inte belastar matsmältningssystemet. Drick mycket vatten! Se till att sköta om dig ordentligt vid minsta virus eller infektionssjukdom, eftersom det alltid frestar på njurarna. När krafterna återvänder mår du bra av måttliga mängder fysisk rörelse.


Om du blir sjuk kan en vacker miljö hjälpa dig att må bättre, och massor av uppmärksamhet från dina vänner hjälper dig garanterat att tillfriskna - att leva isolerat kan göra dig mer mottaglig för sjukdomar. Mycket frisk luft och vila är ett måste för dig och gymnastisera lagom, gärna i grupp!

En annan öm punkt är håret. Det är mycket vackert men också känsligt för om du inte mår bra.


KÄRLEK


Vågens tecken symboliseras av en våg med två vågskålar. Du är känslig och eftertänksam och söker balans och harmoni överallt. Vågar behöver människor mer än något annat tecken och kan ibland tycka det är svårt att vara ensam - goda relationer med andra är nyckeln till din lycka och trygghet.


VÄNSKAP

Vågen vill helst ha nära och förtroliga vänskapsrelationer. De berättar gärna om sig själva och är bra på att få andra att slappna av och öppna sig. De har ofta ett aktivt umgängesliv och försöker undvika att vara ensamma för mycket. Vågar har en medfödd talang för vänskap och andra uppskattar deras förmåga att både ge och ta.Sen stämmer d kasnke inte helt men väldigt mycke stämmer in^^


Kolla ditt horoskop på      http://aha.nu/

2007-10-15
 23:11:45

Nu blev ja arg

Hur i helvete kan man vilja pierca å tatuera ens djur???
Människan har endå en talan. De har inte ett djur....

Nej usch va arg ja e....


image59

image60


FY FAEN för dessa människor.... Hoppas ni ruttnar

2007-10-15
 22:24:28

Dags för att ta tag i en utmaning

Blivit utmanad utav Isa att skriva 8 saker om mig själv.


1. Jag älskar  festivaler. Livet på en festival är så befriande, man glömmer bort vardagen för ett tag. Längtar till sommaren då fler planer på festivaler runt om i världen väntar med sötaste Ida ♥ Äventyr, Tokeri, Galenskap, Dans och Kärlek!

2. Barfota är verkligen ett liv som passar mig perfekt ♥

3.
Sprudlar av idéer så ja knappt vet var ja ska göra av dom

4. Vad vore livet utan naturen? Absolut inget i mina ögon

5. Envis på både positivt och negativt sätt

6. Djurvän

7. Sätta sig vid skolbänken igen nästa år ska man göra. Konsthantverk är de som gäller just nu

8. Mina vänner är ovärderliga för mig. Ni betyder allt för mig. Vad vore jag utan er? ♥ till er alla


image61
 (Phille å jag på FullMoon-07)

2007-10-08
 18:35:48

Känsla?

Fick en bild i från Ida som hon tog på FullMoon 2007.... Jag vill bara leva ett festivalliv... blir helt kär i bara känslan ♥


image57  (i husvagnen)     (på golvet)Äntligen har Ajnas sida kommit upp.. Efter si så där 2 år. HAha
HIttade en del som ja skulle vilja ha..

image57    image58

2007-10-02
 04:00:44

Kalas

Då var de snart dax för att fira sin födelsedag.... Vart ska man hålla hus bara?
Ska man vara på Lokita fram tills dom stänger, senare vidare till "time has come"? både elecro, progg, fullon blandat om man går på båda.... Vet att om ja vill på båda så kommer ja väl antagligen få gå själv, ingen kommer väl ha råd till å gå på båda.... Hmmm va ska man hitta på? Vill jue att dom som kommer ska med på båda....Men men några dagar kvar att ta reda på...


image56