2012-02-27
 19:49:25

Årets första...

Årets första bilder. 2012-02-26

2012-02-26
 15:46:33

Våren är här!

Vaknade av att solen tittatde in hos mig. Slängde ett öga på klockan o tänkte "OMG! Är klockan verkligen 13.30><, Jag måste varit SUPER trött"
Fast det blir man kanske om förregående natt varit fylld med mardrömmar och att vakna av huvudvärk titt som tätt.
Får verkligen känlsa av vår idag. Har balkongdörren helt öppet och jag hör hur motorcyklarna gasar på längst storavägen en bit bort. Fågelkvitter på högljud ute på promenaderna.
Ska dricka upp mitt kaffe sen ta med mig kameran ut och bege mig ner emot havet med Indra ♥
Jag hoppas att tjockisen är kvar, tror det kan bli riktigt häftiga bilder.
Ska ta en runda ut i skogen oxå och krama lite träd^^, (Hippien i mig kommer fram ∞)
Har förövrigt tagit en liten Facebook-paus för att samla krafter och att lära mig att kunna vara själv.

2012-02-25
 14:39:57

2 veckor

Ja, cirka 2 veckor har gått nu sedan jag berättade hur jag kände,
och jag har inte hört ETT ord från Dig. Känns så där faktiskt

2012-02-15
 19:05:20

Tappat

Tappat de mesta känns de som.
Massa ?
Vart vill ja bo?
Har nästintill ingen att umgås med i nuvarande staden. Spenderar dagarna efter jobbet att ta promenader med min kära Indra ♥ Det är aldrig fel, men mänsklig kontakt visa dagar behöver man. Sen är det att vara hemma. Själv.
Kommer det bli någon skillnad om jag flyttar till GBG, igen?
Blir det någon skillnad från förra vändan?
Visst är det skönt att höra "Flytta hit så är det lättare att träffas och umgås". Det lät så förra gången också, och det slutade med att jag flyttade tillbaka till hemstaden.
Mestadels för att "lägenheten" jag hade (14kvm i en källare) svämmade över med avloppsvatten, och dels för att det ändå inte fanns tid eller råd att ses.
Så just nu, vet jag inte. 
Man ska våga satsa för att vinna, men hur mycket ska man orka? Ensamhet tar otroligt mycket kraft. Duger man liksom inte? Duger att umgås med. Är jag tyst och tråkig? För långt inne i deppressionen?
Jag vet inte alltså. Inte alls.

Funderar på att prova samtalsterapi. Leta efter det förlorade fokuset som jag kanske en gång hade. Jag är otroligt TRÖTT på att inte känna mig uppskattad av mitt egna kött o blod (Mig själv alltså). Trött på att hela tiden bli ledsen utan anledning. Trött på att fokuset försvinner ut i o tomma intet. Tappar allt med träningen med. Inte direkt jätte kul när man börjar se resultat, och sen pajar man ett ligament i foten + överansträngd armbåge och träningen blir lidande.

Jag vill gärna göra en resa till USA detta året, åka till Oregon Portland och fotografera naturen. Sen lite andra delmål på den resan. MEN att åka själv? Visst det hade stärkt mig otroligt mycket. Men vill ju dela den resan med någon. Ha någon att skratta ihop med, dela äventyr, något att minnas tillbaka till.Vill ha sommar så jag kan komma ut till vackra Moder Natur och få energi ♥