2010-07-30
 23:37:08

Framtiden

Jag vill skaffa mig ett hus, mellan skogen o landet.. Så man kan ha hundarna lösa och gå på långa promenader, försvinna i tankarna, o lyssna på naturen.
Måste hitta DE där huset bara. Kunna ha stor rastgård, fin trädgård o lugn.
Kanske ett jobb med :P Haha..
Jag o Indra till en början med. Sen, om jag har tiden, skaffa 2-3 till ^^,
Himmelriket!
Jag planerar att åka till Kolmården snart. Att träffa vargarna är tanken ^^,
♦Åka på späckhuggar safari i Norge.
♦Ta med Indra och vandra i fjället, eller var som.
Får se vad som blir av. Men jag hoppas att jag får göra det.
Vill inte vara den som snackar mycket med liten verkstad eller va man säger....
Regnet piskar ner utanför, precis som det har gjort från o till hela dagen, så jag har tänt alla mina ljus som jag äger, så mysfaktorn är på topp. Men helt själv är väl så där.

2010-07-29
 22:24:49

Senaste...

ΞJag har inte skrivit här på ett tag, antingen har jag inte orkat, eller inte haft tiden till det.
Jag började ju mitt sommarjobb v.29, och det har varit nästan konstant jobb fram till slutet av v.28.
.
SEN! var det dax för FullMoon Festival!!! Det var betydligt mindre i år an föregående år, och betydligt mycket mindre folk. Fick en ny favorit, Perplex =Mumma!!! Lyssnade på Talamasca, Mr Peculiar, missade Painkiller :( Men fick höra att han var en besvikelse så det kändes la bra eller va man ska säga.
Det blev inte lika mycket dans i år som det brukar bli, Varför kanske ni undrar då, Jo (!) på grund av mitt knä som inte ville vara med, alls.
Det gjorde SÅÅ ont! Och dagen efter va foten så svullen att jag knappt kunde få i foten i skon. Kanske ska kolla upp det ><, Men jag har haft kul.
Kände att detta antagligen blev mitt sista FullMoon.
En vecka, njae, 3 dagar =fine, precis lagom.
Så nästa år blir det INGEN festival, dels, för jag ska ev åka till Australien, och fortsätta träningen med Indra. Sen kan det vara skönt med en paus.
Jag kanske börjar bli gammal, Hahaha

Bilden är från FMF -06
.
.
Håller tummarna åt mig i morgon, ska in till Lilla Berlin och prata med Barbro, så vem vet, är turen på min sida (HOPPAS) kanske det blir ett jobb där. Få in en fot iaf. Söka söka söka söka nytt jobb! Turen måste väl ändå vara på min sida snart.. Eller?!
.
Ska in till AMS, och prata med min handledare också. Prata om det går att dom INTE skriver av mig från försäkringskassan OM jag bestämmer mig för att gå den här utbildningen som jag nu funderar på. Håll tummarna åt mig där också.
.
.
(Indra 080413)
.
Jag och mamma var iväg på nya brukshundsklubben här i Halmstad. Den va la så där. Jag gillade att dom hade uppe planken som man använder i IPO-skyddet ^^, Något som också är tråkigt att det ligger lite dumt till för min del. Jag får ta egen träning med henne här istället.
Hon gjorde ett MEGA hopp upp på en "trappa", men planken var grymt dåliga o endel satt inte fast, hon hamnade emellan dom med bakbenen och kom inte upp, så det slutade med att jag fick lyfta ner henne. Men att hoppa över ett plankhinder, som var på max var inga som helst problem för henne^^,
Fan att jag inte lagt ner MER träning på henne, hon hade varit en super hund nu! Mer än va hon redan är :P Hehe.
Nej nu får jag faktiskt ta tag i det, hennes träning! That's it!
Indra ♥

2010-07-29
 21:45:46

Vovvarna :D

(Vicki-Lisa-Indra)

2010-07-16
 20:58:19

Hans Röst <3

Craig Maffitt's röst är såååå underbart bra!!! Don't ya think?