2011-01-30
 18:29:40

Polisanmälda

Mina föräldrar har blivit polisanmälda utav en grannarna.
Det som hänt är/var att Lisa kände sig hotad och gick till sitt försvar.
.
Det var en e.m/kväll när mamma hade hundarna ute i trädgården, det blåste och var inget direkt bra väder. Dumt som mamma var, hade hon musik i öronen och var inte uppmärksam nog när en utav grannarna skulle in och skotta snö hos grannen mittemot oss. Han hade huvan uppe och en spade över axeln och gick väl lite skumt. Självklart att Lisa gick till försvar, mamma hade ju ingen koll.
Hon tag det som ett hot och gjorde ett utfall.
Mamma frågade självkart hur det hade gått och då var det absolut ingen som helst fara. Någon dag efter så kunde hon fortfarande inte släppa det som hänt, och gick bort för att kolla läget.
Då var det helt plötsligt mycket värre, han hade fått gå o få det spritat för att inte få infektion m.m.
.
I polisanmälan stod det oxå att mina föräldrar hade "varnat" dom nyinflyttade grannarna för att deras barn inte skulle springa in i trädgården för då skulle hon gå till anfall. Vilket som absolut INTE stämmer!!
Det stod oxå att hon var en gammal polishund, vilket INTE heller stämmer. Haha, vilka historier man kan komma på alltså.
.
Men sen tycker jag helt klart att allt är mamma's fel, hon hade ingen koll överhuvudtaget. Hon vet att Lisa är IPO-tränad och är tränad till att försvara.
.
Men nu kommer mamma o pappa att ha koppeltvång på Lisa, placera om Kira :'(, och sälja huset.
Dom tycker helt enkelt inte det känns bra att bo kvar där när alla grannar gått emot dom nu.
Kira
.
Lisa



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:


« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: